Skip to main content

Implicare
Dezvoltare
Impact

O competiție pentru dezvoltarea Municipiului Timișoara

Implicare

”Timișoara Creativă” vizează stimularea implicării tinerilor liceeni în planificarea dezvoltării Municipiului Timișoara. Ediția 2019-2020 resupune elaborarea în echipă a unui plan de afaceri pentru o întreprindere debutantă care își propune acoperirea unei nevoi a populației locale prin intermediul unei aplicații informatice inovative.

Dezvoltare

Se subliniază că programul are în centrul atenției dezvoltarea competențelor antreprenoriale, accentul nefiind pus pe cunoștințele tehnice. În consecință, planul de afaceri va prezenta aplicația informatică propusă la nivel de concept (funcționalități, limbaj de programare, caracteristici principale ale interfeței, mod de utilizare).

Impact

Va fi acordată importanță identificării și evaluării nevoilor comunității, prezentării modalității în care aceste nevoi sunt soluționate prin serviciile oferite de întreprindere (cu ajutorul aplicației), explicării beneficiilor obținute de membrii comunității, demonstrării potențialului ideii de afaceri în materie de profitabilitate.

Echipa noastră

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor


Subscribe to Our Newsletter: